boek/plank

In het voorjaar van 2018 kwam ‘Bovenhuids’, mijn tweede roman op de markt. De afstand tussen een kindsoldaat in het huidige Congo en een zoekende puber in Aalst is soms kleiner dan je denkt. (online verkrijgbaar via deze link of in de boekhandel)

bovenhuids cover geel

Mijn debuutroman ‘Vrolijk, vrolijke vrienden’ ligt sinds september 2015 in de boekhandel . (bestel via uitgeverij Lannoo.)

IMG_0787

Het boek ‘Vrolijk relativerende liga ter bestrijding van azijnpis en verzuring’ (ISBN: 9789461311917) verscheen in september 2013 bij uitgeverij Van Halewyck en is nog steeds online verkrijgbaar via deze link. (bundel quotes en columns).

liga

Theaterstuk ‘Het Vertrek’ werd eind 2012 zeven maal opgevoerd door Toneelatelier Aalst en krijgt een vervolg in het laatste weekend van oktober 2015 (GC De Volkskring, Lede)

HET VERTREK Tom Jacobs en Kim Eeckhout (tekst: Dimitri Verbelen regie: Wouter Vermeiren)
HET VERTREK Tom Jacobs en Kim Eeckhout (tekst: Dimitri Verbelen regie: Wouter Vermeiren kledij en decor: Elif Korkmaz)

Het Vertrek

Eén leven. Twee perspectieven. Zij licht het hare toe van op de bank, hij braakt het zijne uit in het kleinste kamertje. Een verhaal over breiwol en toiletpapier, over de schaduw die ze werpen, de excuses die ze vormen. Breiwol en toiletpapier … als synoniemen. Eentje voor het leven, het ander voor de dood.

Irma en Marcel zijn getrouwd. Zo hard getrouwd dat ze elkaar niet kunnen missen en elkaar tegelijkertijd een heel klein beetje verstikken. Marcel lijdt aan chronische diarree, hij bekijkt alles vanuit het kleinste kamertje. Dat lijkt makkelijk, tot hij gedwongen wordt de realiteit toch onder ogen te komen.

Irma is verslaafd aan breien. En aan het leven. Maar wat gebeurt er als de wol ooit op is?

‘Het Vertrek’ zou een komedie kunnen zijn. Maar daar beslist u misschien maar beter zelf over …

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s