Bios te in

1973 is niet echt een jaar dat veel belletjes doet rinkelen. “Live and let die” en “Jesus Christ Superstii i gedachtenhaven waar ik een basis van meer dan 39.000 leden heb opgebouwd hij die ik op geregelde tijdstippen bestook met schrijfsels van eigen hand. De zichtbaarheid de h voor v Cox van dit project lag tevens aan de basis van de uitgave van mijn gelijknamige boek (ISBN 978-94-6131-191-7, uitgegeven bij Van Halewyck)

Mijn eerste roman ‘Vrolijke, vrolijke vrienden’ (juitgeverij Lannoo) verscheen in september 2015, de tweede druk volgde een maand later.

Momenteel werk ik aan een theatermonoloog onder de vleugels van Anton Cogen. Het resultaat krijgt u te zien tijdens de Gentse Feesten van 2016 (dagelijkse opvoeringen in het befaamde ‘Glazen Straatje’)

e

7 gedachtes over “Bios te in

  1. Beste Dimitri,

    Wat jammer te lezen over jouw vader. Ik hoop van ganser harte dat hij een goed herstel tegemoet gaat!

    Bedankt ook om 2€ per verkocht boek aan Kom op tegen Kanker te geven. Da’s een erg gewaardeerd gebaar.

    Je kan steeds ‘officieel actievoerder’ worden, dan kunnen wij ook promotie maken voor jouw boek op onze site.

    Interesse? Surf dan naar http://www.komoptegenkanker.be/organiseer-zelf-een-actie.

    Warme groeten,

    Yves
    Kom op tegen Kanker

    Geliked door 1 persoon

  2. Beste,
    Ik zou u graag om een hele kleine gunst vragen, niet meer dan kleinschalig te doen waar je goed in bent: schrijven (en bovendien Kom Op Tegen Kanker-gerelateerd). Ik zou dit echter liever persoonlijk toelichten dan via een openbare reactie. Is er de mogelijkheid om u persoonlijk de contacteren. Mail me gerust: joranejanssens@hotmail.be

    Like

Plaats een reactie